Booking

Sparkhouse er langt fra det typiske danske Rockband. Alene vores første EP har været med til at skabe mere 100 koncerter i både Danmark og udlandet, hvor vi især har modtaget stor ros for vores bragende sceneshow.

Sparkhouse er dedikerede, helt ned til mindste detalje og når vi entreer scenen, er det med energi og ansigtsmaling i bedste stil.

 

 

Vi blander den store stadion rock med elementer fra 90’er grungen og den nordiske højlands sang, med det formål at udfordre den traditionelle tilgang til rockmusik. Dette afspejles meget tydeligt på den kommende EP, 7-9-13, som udkommer i 2018.

 

 

Allerede i en ung alder flyttede vi i 2015 til London for at udleve musikerdrømmen.

Her landende vi hurtigt en række koncerter og brugte størstedelen af vores tid derovre, på at skrive nye numre til vores næste EP, som nu er på trapperne!

 

 

Sparkhouse’s kommende EP 7-9-13 er indspillet med Morten Hart Grabowski og Jesper Ottesen, hvorefter den har været en tur forbi producerne Papa Branca og Christian Birkedahl, for at ramme en unik lyd, som adskiller sig fra den gængse rockmusik man finder i Danmark.